avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile

Buna ziua,o societate pe actiuni doreste sa vanda o parte din actiuni pt atragere de capital.Pret actiune =1ron ,pret vanzare =3ron,vanzare 1000 actiuni.Este corecta inregistrarea:
461-109 1000
461-141 2000
5121-461 3000
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare obiecte inventar teo.madalina teo.madalina In 2008 am cumparat o remorca in valoare de 1200 lei.Am inregistrat-o la obiecte inventar, am dat-o in consum, la ora actuala ea figurand on ... (vezi toată discuția)
Inregistrare impozit profit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cum se inreg. impozit profit de recuperat?(ex. trim .1-imp.pr.de plata 1000:trim.2-imp.pr.de plata-2000;trim.3-imp.pr.de ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila lavih lavih va rog frumos,ma puteti ajuta cu inregistrarea in contabilitate prin formule contabile a urmatoarelor operatii: 1.Se dau in consum materii prime in valoare de ... (vezi toată discuția)