avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Farmacie Veterinara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Farmacie Veterinara

Salutare tuturor!

Sunt tehnician veterinar, in prezent doresc sa preiau un petshop, și să îl dezvolt și cu o farmacie veterinara. Încă nu sunt medic, doresc sa asociez o prietena care este medic veterinar, pentru că știu că fără nu se poate. Ea acum este deja administratorul unui cabinet în judetul Prahova .
Aveți idee daca se poate asocia și cu un Srl daca are deja în administrație un CMVI?
Menționez că petshopul este in București și ea și a făcut mutația pe Prahova pt noul cabinet. Sunt super la început, câteva indicații nu ar strica din partea forumului.
Va mulțumesc anticipat și va doresc toate cele bune !

Alte discuții în legătură

Metodologia de schimbare a medicului de familie Valias Valias Buna ziua. As dori sa-mi schimb medicul de familie, si mi s-a spus de la clinica unde vrea sa ma mut ca trebuie sa duc o scrisoare la actualul medic pentru ... (vezi toată discuția)
Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)