avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Am achiziționat un automobil de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Am achiziționat un automobil de la proprietarul ...

Bună ziua,
Am achiziționat un automobil de la proprietarul X . Automobilul a fost achiziționat de X de la Y . X nu a fost la politie sa o inmatriculeze,ci doar la primărie. Când am fost sa depun actele în vederea înmatriculării mi s-a spus ca exista sechestru de la doua birouri de executori judecatoresti din perioada când masina era la Y . Eu am absolut toate actele carte,certificat,fiscal,facturi,contracte . Pot merge cu masina asa având în vedere ca pe talon scrie instrainat către X ? Care este soluția sa pot trece masina pe numele meu? Menționez ca am contract de vânzare cumpărare cu X , fiscalul este la primărie pe numele meu , am și factura de la Y către X.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2021
Uncetateanroman, utilizator

Alte discuții în legătură

Masina sub sechestru 0v11 0v11 Buna ziua! Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina babasu babasu am cumparat o masina de la o persoana si am toate actele de la ea dar in masina am gasit un certificat de radiere fiscala facut de proprietarul amterior catre ... (vezi toată discuția)