avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2010 a murit tatăl meu. In urma succesiunii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2010 a murit tatăl meu. In urma succesiunii am primit ...

In anul 2010 a murit tatăl meu. In urma succesiuni a primit mama 1/2 iar noi 3 copii restul. De cand trăia tatăl meu înțelegerea a fost ca eu sa stau la parter iar fratele la etaj. Din 2010 am ajutat pe mama financiar lunar pana in 2015 cand m-am mutat in casa părintească. Ea locuiește la parter cu mine. Am investit, reparat totul fiind vechi. Acum din nefericire cand totul e gata condiții, confort ea nu ne mai dorește in locuință. Legal ce drepturi am, oricum folosesc doar partea mea cuvenita(1/2 împartit la toți!? Daca plec imi pot recupera banii cheltuiti!? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2021
labuta, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept locuinta labuta labuta Tata a decedat. Mama eu si doi frati mostenitori. Intelegerea a fost ca pot locui la parter un frate la etaj,celalalt e plecat. Am investit in renovari parter ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune. madmax80 madmax80 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Este vorba de o casa construita de aprox 45 de ani unde locuieste mama mea si unchiul meu. Tatal meu a murit cand aveam 6 ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial Marius00E Marius00E Buna ziua.ma scuzati de deranj.VA ROG DIN SUFLET ajutati-ma CU O INFORMATIE.mama a divortat in 2015 de,,tata,,(scriu tata in ghilimele ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)