avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Speta in baza Legii 295/2004: ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Speta in baza Legii 295/2004: ...

Bunza ziua, as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta: In baza legii 295/2004 am depus dosarul (complet) in vederea eliberarii unei autorizatii pentru arma letala. Au fost realizate toate verificarile in teren (atat de catre politia locala ca si de cei de la arme si munitii si nu au fost probleme) dar dupa 75 de zile de la depunerea dosarului (inclusiv a adeverentiei de de la fostul loc de munca de unde reiese calitatea de militar) am fost instiintat ca cererea a fos respinsa, citez: "deoarece nu sunt indeplinite conditiile prevazute de art.13., alin.2, lit.A din legea 395/2004, peivind regimul armelor si al munitiilor, raportat la prevederile Legii 80/1995, art. 1 si art.2 privind Statutul Cadrelor Militare." In urma acestui raspuns am facut Contestatie la forul superior din cadrul MAI si am primit acelasi raspuns cu copy-paste. Intrebare: unde este prevazut in legea 295/2004 sau in Normele de aplicare a acesteia, corelarea intre aceasta si Legea 80/1995 sau coroborarea intre cele doua? Refuzul eliberarii se poate incadra la abuz in serviciu si/sau discriminare (in conditiile in care un coleg de curs, fost angajat MAI) a primit autorizatie in 2 saptamani de la depunerea dosarului? Si ce ma sfatuiti sa fac in acest sens! Cu multumiri!

Alte discuții în legătură

Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana detine un permis de vanatoare eliberat ... floriontehnic floriontehnic Buna ziua! O persoana detine un permis de vanatoare eliberat in 2003 (cand permisele de acest tip se eliberau fara curs de arme si munitii), dar nu a ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)