avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Noua lege privind contorizarea individual a energie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Noua lege privind contorizarea individual a energie termice nu ...

Noua lege privind contorizarea individual a energie termice nu vizează spatiile de locuit în bloc ,din cate înțeleg eu din lege.Edte așa?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt presedintele asociatiei de proprietari bloc 117c, ... radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, Sunt presedintele Asociatiei de Proprietari bloc 117C, sc.B si va solicitam pe aceasta cale sa ne spuneti daca: \"Asociațiile de ... (vezi toată discuția)
Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)
Repartizarea costurilor energiei termice cyucy cyucy Buna ziua! Am de ceva vreme probleme cu asociatia de proprietari vizavi de repartizarea costurilor comune pentru incalzire. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje ... (vezi toată discuția)