avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ore taiate pentru doua zile cat am fost in delegatie ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ore taiate pentru doua zile cat am fost in delegatie oficial din partea scolii unde sunt profesor.Lucrez in invatamant, am fost invitat de Ministerul Educatiei ...

Lucrez in invatamant, am fost invitat de Ministerul Educatiei pentru a primi un premiu national in luna aprile, doua zile, cu delegatie semnata de directorul scolii, dar nu am depus cerere scrisa, doar i-am depus invitatia de la Minister. La reintoarcere am gasit orele taiate in condica in cele doua zile cat am fost in Bucuresti. Este legal ?
Ghetau Iulian Scoala Strunga Iasi
[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2021
iulianghetau, utilizator

Alte discuții în legătură

Comisie abateri disciplinare minanika minanika Buna ziua, Sunt cadru didactic si in institutia in care functionez, un invatator a intrat in conflict cu majoritatea parintilor din clasa, prin urmare ... (vezi toată discuția)
Competenta in control la scoala tora68 tora68 buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie depusa o sesizare cu privire la munca unei contabile de la o scoala gimnaziala? de la inspectorat scolar judetean ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)