avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua.O agentie de turism touroperatoare ce ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua.O agentie de turism touroperatoare ce achizitioneaza ...

Buna ziua.O agentie de turism touroperatoare ce achizitioneaza cazare din Turcia, bilete de avion Romania-Turcia din Romania factureaza atat catre societati (clienti B2B) cat si catre persoane fizice, servicii turistice cuprinzand pachete de vacanta(formate din cazare, bilete avion, taxa handling, transfer aeroport-hotel, etc) cat si cazare separat, bilete de avion separat, transfer separat.Operatiunea este scutita cu drept de deducere sau fara drept de deducere?Pe alte facturi de acest tip am regasit mentiunea SDD(scutit cu drept de deducere), dar nu stiu daca este corect sau este operatiune neimpozabila in Romania sau scutire fara drept de deducere.Stiu ca mentionate pe factura si art,din Codul Fiscal aferente scutirii-adica art.311 alin 5, dar si alte articole? Mentiunile de pe factura si regimul deducere este acelasi atat pentru societati cat si pentru persoane fizice, avand in vedere ca locul prestarii este NON-UE? Va multumesc, O zi frumoasa in continuare.

Alte discuții în legătură

Agentie turism-tva achizitie bilet intrare parc distractie franta mioara danaila mioara danaila Buna ziua , o agentie de turism a cumparat , platind cu card , un bilet de intrare la un parc de distractii din Franta. Biletul a fost achizitionat la ... (vezi toată discuția)
Facturare bilet de avion persoana fizica wwitza wwitza O agentie de turism doreste facturarea unui bilet de avion Bucuresti Franta catre o persoana fizica romana. As dori sa stiu daca factura trebuie intocmita in ... (vezi toată discuția)
Regim tva - factura din ue pentru bilet de avion dobrea.katalina dobrea.katalina O SOCIETATE DIN ROMANIA, CU CAPITAL BELGIAN, PLATESTE FACTURA DE AVION, ORI DE CATE ORI SEFII DIN BELGIA VIN IN ROMANIA. SOCIETATEA DIN GRUP, DIN BELGIA NE ... (vezi toată discuția)