avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare diabetic
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare diabetic

Buna ziua . Am un prieten care are varsta de 52 de ani si are 27 de ani lucrati , avand si grupa a 2-a si toti atati ani are cotizati la stat . In acest moment el are mai multe boli printre care si diabet cronic si ar dori sa se pensioneze . Mentionez ca este dependent de isulina , el ne platind impozit la stat fiind scutit de la aceasta . In acest moment el are un salariu de 5000 de ron. El are si pensie de handicap .
Intrebare :
In baza carei legi se poate pensiona si daca are dreptul sa se pensioneze pe ce a ce v-am prezentat eu mai sus ?
Daca se va pensiona c-am care ar putea fii pensia pe care ar putea sa o ia ?
Daca se va pensiona ce documente ii sunt necesare pentru dosarul de pensionare ?
Daca va iesi la pensie va avea impozit pe pensie sau ramane asa cum este acum ?

Alte discuții în legătură

Pensionare gabrielsavu gabrielsavu As dori sa stiu daca ma pot pensiona si cam care ar fi pensia pe care as putea primi-o. Conditii : Am 52 de ani si peste 20 de ani de munca. M-am imbolnavit de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - diabet gabrielsavu gabrielsavu Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala - rog raspuns urgent! iulia_is iulia_is Buna ziua, va scriu in speranta ca se va gasi cineva in masura sa imi raspunda. Este vb de mama mea in varsta de 51 de ani, cu 31 de ani de munca, din care 5 ... (vezi toată discuția)