avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prescripție perioada cerere stimulent de insertie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prescripție perioada cerere stimulent de insertie Buna ziua! Intrucat nu ma pricep vin cu rugamintea la dvs sa ...

Buna ziua!
Intrucat nu ma pricep vin cu rugamintea la dvs sa ma lamuriti daca am dreptul sa cer plata unui stimulent de insertie suspendat in anul 2018 ptr ca nu figuram cu venituri salariale, din vina angajatorului( din ce am inteles au fost depuse declaratiile mai tarziu) . In luna iulie 2021 mi-a fost pus poprire pe venituri pe motiv ca am primit in anul 2018'lunile 06.07.08 stimulent de insertie necuvenit dar am.depus la agentia de plăți actele doveditoare realizare venituri( stagiu de cotizare de la casa de pensii) debitul a fost sters iar la sf lunii iulie am depus cerere ptr stimulentul de insertie suspendat, ptr luniile 09.10.11( luna 11 copilul implinea 3 ani) si am.fost sunata de la Agentia de plati comunicandu-mi ca nu se poate sa cer contravaloarea dupa aproape 3ani. Nu exista o perioada de prescriptie ptr astfel de cazuri? Menrionez ca mi s-a spus sa citesc legea 52/2011 dar eu nu am.gasit nimic referitor la situatia mea. Astept cu interese raspunsul dvs. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar stimulent de insertie veronica-letitia veronica-letitia Buna ziua! Eu am optat pentru CCC de 1 an, dar mi-am reluat activitatea dupa 6 luni si am solicitat plata stimulentului de insertie. Intrebare: la care art. ... (vezi toată discuția)