avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absente nemotivate angajat cu program 12/24 Un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absente nemotivate angajat cu program 12/24 Un salariat absentează ...

Absente nemotivate angajat cu program 12/24

Un salariat absentează nemotivat de la servici miercuri, joi și duminică, vineri și sâmbătă fiind liber conform planificării.
Cum se transmit în Revisal nemotivatele? •••si când ? Suspend luni in prima zi lucrătoare contractul pentru miercuri,,joi, vineri , duminică fiind zi nelucrătoare când era tura lui de servici?

Și dacă absentează in continuare cum procedez?
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
econo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 9 Septembrie 2021
Se suspenda numai zilele in care era de serviciu.

Absenta de la locul de muncă reprezintă o abatere disciplinară, iar salariatul poate fi tras la răspundere pentru asta. Sens in care ,se poate demara cercetarea disciplinara a salariatului respectiv.
In Revisal se transmite după 3 absente nemotivate.. Cum transmit în acest caz? Prima zi miercuri, a doua zi joi, vineri sâmbătă liber, duminică a treia zi, dar este zi nelucrătoare.
Nu exista text de lege care sa mentioneze ca : In REVISAL nu se transmite după 3 absente nemotivate.

In speta :
- suspendare pentru miercuri, joi
- incetare suspendare pentru miercuri, joi
Și dacă nu vine la serviciu in continuare pot suspenda până la data convocării disciplinare? Sau suspend pentru 3 zile, încetez suspendarea și tot așa?
Puteti supenda pana la data convocarii.

Alte discuții în legătură

Revisal si desfacerea contractului de munca MariaRamona MariaRamona Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in situatia in care am un salariat care a absentat 3 zile consecutive? Conform Regulamentului Intern ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie? - am un salariat cu CIM pe 1 luna (expira pe 20 iunie 2015) care absenteaza nemotivat din data de 12.06.2015, ... (vezi toată discuția)