buna ziua.am o nelamurire legata de faptul ca unii functionari publici (din primarii) iau bani pe contractele auto.este aceasta o problema care tine de juridic sau de moral? poate fi considerat un caz de incompatibilitate?Eventual un cadru legal care stabileste legalitatea sau nelegalitatea acestui aspect?multumesc.
doream sa stiu daca un functionar de primarie are voie sau nu (cadru legal eventual) sa incheie ctr de v-c auto.Si sa ia bani pt asta......inclusiv la oameni care au domiciliul in raza lor de activitate.
Nu există așa ceva. Nici un funcționar nu poate percepe bani pentru redactarea unui contract de vânzare-cumpărare auto, Singurii care pot percepe o taxă pentru așa ceva sunt cei care se ocupă cu acte auto, societățile specializate, dacă omul nu știe să-și completeze singur contractul (este un tipizat, care poate fi completat de către orice persoană):
ba exista doamna, la o primarie.si se pare ca acest lucru se intampla peste tot.Tipizatele alea le completeaza functionarul si pt el percepe aceasta taxa.in cazul meu 50 lei.......
Teapa auto?
danielukm8
in urma unui anunt pe net am mers sa cumpar masina. omul garanta ca e totul in regula, are taxa nerecuperata dovedita printr-o adev de la anaf, am mers la un ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto
Cristi Cristi
Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)