avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vandut un autoturism cu contract de vanzare. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vandut un autoturism cu contract de vanzare. Cumparare cu ...

Am vandut un autoturism cu contract de vanzare. Cumparare cu acte la zi in regula masina probata de cumparator dupa 2 zile vrea banii inapoi ca masina are vicii ascunse ca un injector nu functioneaza in parametrii masina merge foloseam zilnic .poate fi aceasta problema viciu ascuns ? Eu nici nu stiam masina merge nu mam dus la tester daca nu am simtit nici o problema . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse ale bunului Izabelax Izabelax Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sapt trecuta am cumparat o masina pt transport persoane.Vanzatorul ne a spus ca masina a fost adusa din Germania pe platforma ... (vezi toată discuția)
Inselaciune masina Izabelax Izabelax Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sapt trecuta am cumparat o masina pt transport persoane.Vanzatorul ne a spus ca masina a fost adusa din Germania pe platforma ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse ale bunului Izabelax Izabelax Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sapt trecuta am cumparat o masina pt transport persoane.Vanzatorul ne a spus ca masina a fost adusa din Germania pe platforma ... (vezi toată discuția)