avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intentionez sa deschid un container fast food pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intentionez sa deschid un container fast food pe proprietatea mea.

Buna ziua, intentionez sa deschid un container fast food pe proprietatea mea. Mentionez ca exact peste strada de proprietate este un supermarket . Pentru deschiderea acestui container fast food, Primaria solicita autorizatie de constructie si acceptul notarial al vecinilor. Unul dintre vecini nu este de acord. Ce mijloace legale exista pentru rezolvarea acestei probleme.
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru un container fast-food AlxN AlxN Buna ziua, Am un teren pe care doresc sa incep o afacere: o terasa- restaurant, iar \"bucataria\" sa fie amenajata intr-un container tip fast-food. Nu ... (vezi toată discuția)
Același cod caen - taxa de autorizare diferita la primarie Misha73 Misha73 Buna ziua Va rog, daca ma poate ajuta si lamuri cineva, aștept răspunsul dumneavoastră! Intenționez si ma chinui de ceva vreme sa deschid o cantina, gen ... (vezi toată discuția)