avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Vin cu o intrebare pentru cunostintele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Vin cu o intrebare pentru cunostintele dumnevoastra. ...

Buna seara,
Vin cu o intrebare pentru cunostintele dumnevoastra.
Am avut 2 dosare penale, omor din culpa si conducere fara permis, am ispasit pedeapsa in libertate, 2 ani jumatate, anul acesta mi-am terminat sentinta si am auzit ca as putea avea o oarecare stergere a cazierului dupa un an de cand mi s-au terminat cei 2 ani jumate de sentinta.
Intrebarea ar fi, imi pot face cerere pentru stergerea cazierului si apoi pot da in politie?
Va multumesc pentru raspunsuri si o seara minunata va doresc!

Alte discuții în legătură

Redobândirea permisului IulianSim21 IulianSim21 Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu următoarea întrebare, voi relata scurt toate detaliile: În timpul orelor pentru școală auto, am luat mașina și ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)