avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua! Dacă am înființat pfa-ul în iunie 2020 ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua! Dacă am înființat pfa-ul în iunie 2020 sunt eligibilă ...

Bună ziua!
Dacă am înființat pfa-ul în iunie 2020 sunt eligibilă pentru microgarantul ce urmează să fie acordat?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizația de creștere a copilului Elena187 Elena187 Buna ziua! De curând am aflat că sunt însărcinată și doresc să aflu dacă sunt eligibilă pentru indemnizația de creștere a copilului în cazul în ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizație creștere copil Roro13 Roro13 Bună ziua, cum se calculeaza indemnizația de creștere copil daca de la 1 ianuarie 2020 imi dau demisia? Sunt insarcinata in 2 luni, în iunie 2020 urmează ... (vezi toată discuția)
Buna ziua referitor la oug 130 /2020 pot beneficia de suma oferita ... Krissa23 Krissa23 Buna ziua referitor la OUG 130 /2020 pot beneficia de suma oferita ca ajutor pt intreprinderile mici daca detin un PFA cu domeniu de activitate coafor si ... (vezi toată discuția)