avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Azil privat Tatăl meu,are handicap grav cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Azil privat Tatăl meu,are handicap grav cu însoțitor permanent.Intentioneaza ...

Azil privat
Tatăl meu,are handicap grav cu însoțitor permanent.Intentioneaza sa meargă intr-un camin de batrani privat în alt județ.
Este obligat sa își facă mutație flotanta acolo la camin???Sau rămâne cu ultimul domiciliul stabil?
Indemnizatia de insotitor va fi anulata?Indemnizatia de 500 lei handicap grav va rămâne și va fi acordata de primăria orașului în care are domiciliul stabil,unde a locuit??

Alte discuții în legătură

Transfer dosar handicap grav bună ziua! doresc sa transfer dosarul ... Iulia C Iulia C Transfer dosar handicap grav Bună ziua! Doresc sa transfer dosarul tatălui meu cu handicap grav nerevizuibil și indemnizatie de insotitor,în alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am citit lg 448-2006/b si nu reusesc sa inteleg daca ... Mariacol Mariacol Buna ziua!Am citit lg 448-2006/b si nu reusesc sa inteleg daca pe un bolnav de 86 ani cu handicap grav cu insotitor il putem interna pentru o perioada intr-un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! o am pe mama care are varsta de 85 de ani și în ... Carmenstratone Carmenstratone Bună ziua! O am pe mama care are varsta de 85 de ani și în urma unui AVC a rămas la pat .Eu sunt în câmpul muncii ,lucrez full Time și am decis sa o duc ... (vezi toată discuția)