avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Azil privat Tatăl meu,are handicap grav cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Azil privat Tatăl meu,are handicap grav cu însoțitor permanent.Intentioneaza ...

Azil privat
Tatăl meu,are handicap grav cu însoțitor permanent.Intentioneaza sa meargă intr-un camin de batrani privat în alt județ.
Este obligat sa își facă mutație flotanta acolo la camin???Sau rămâne cu ultimul domiciliul stabil?
Indemnizatia de insotitor va fi anulata?Indemnizatia de 500 lei handicap grav va rămâne și va fi acordata de primăria orașului în care are domiciliul stabil,unde a locuit??

Alte discuții în legătură

Transfer dosar handicap grav bună ziua! doresc sa transfer dosarul ... Iulia C Iulia C Transfer dosar handicap grav Bună ziua! Doresc sa transfer dosarul tatălui meu cu handicap grav nerevizuibil și indemnizatie de insotitor,în alt ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Dementa senila degenerativa mixta. DanValentinMarcu DanValentinMarcu Tatal meu are acest diagnostic de dementa degenerativa mixta si este foarte greu de ingrijit. Are domiciliul pe buletin in Bucuresti si gradul de handicap si ... (vezi toată discuția)