avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Remote Work Dubla taxare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Remote Work Dubla taxare

Remote work taxe

Buna ziua,

Daca lucrez ca angajat In Romania, dar locuiesc in Spania timp de peste 182 de zile si devin rezident fiscal acolo. Cum scap de dubla taxare? Spania categoric isi va lua taxele din ce am inteles, insa cum fac ca Romania sa nu mai ia taxele. Stiu ca este un tratat de dubla impunere intre cele 2 tari dar cum se aplica? Ce am eu de facut concret pt a evita dubla taxare a venitului meu ca salariat in Romania?
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
Daniel Fantaneanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe vanzare apartament, cu proprietar rezident in alta tara George444 George444 Buna ziua, - 2 frati, mostenesc apartament - se vinde apartament cu ~70,000 euro (se imparte 50% la fiecare) - unul din proprietari este rezident in ... (vezi toată discuția)
Situatie fiscala pentru persoanele care lucreaza remote josephine234 josephine234 Lucrez pentru o companie din US, am visa de work in US si platesc taxe in US. Dar o parte din job-ul meu este efectuat si remote, din Romania. Drept urmare, eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am discutii cu o companie din norvegia pentru un loc ... liveomars liveomars Buna ziua! Am discutii cu o companie din Norvegia pentru un loc de munca remote, part time, in domeniul HR/ angajare personal si desfasurare activitate pentru ... (vezi toată discuția)