avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA cu norma de venit si dividende PF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA cu norma de venit si dividende PF

Buna ziua!

Am un PFA cu norma de venit si am depus declaratia unica pentru anul curent (2021) in februarie. Norma de venit este peste salariul minim, deci am platit CAS si CASS.
Ca persoana fizica, am primit in cursul acestui an dividende din investitii de la un broker din strainatate - si voi mai primi in decembrie.
As dori sa stiu daca trebuie sa completez o noua declaratie unica, in numele meu personal, ca si PF, sau va trebui sa le declar pe declaratia unica de anul viitor pe care o completez ca si PFA ?
Mentionez ca dividendele sunt sub salariul minim, dar din cate am inteles fiind din strainatate trebuie declarate indiferent daca depasesc sau nu pragul de 27.600 lei.

Daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat cum ar trebui sa procedez pentru a fi totul in regula din punct de vedere al obligatiilor, v-as fi foarte recunoascator.

Alte discuții în legătură

Cas si cass pentru venituri extrasalariale in cazul pfa gabbello gabbello Buna ziua, stiu ca pentru diferite venituri extrasalariale (chirii, divindende, crypto, etc) daca se depaseste pragul de 12 salarii minime, atunci trebuie ... (vezi toată discuția)
Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala pentru venituri din dividende de pe burse internationale stela223 stela223 Va salut, In cazul in care am incasat venituri extra-salariale din dividende obtinute pe bursa internationala, exista obligativitatea de a depunde ... (vezi toată discuția)