avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit de plata

Buna ziua!

Bunicii sotiei au decedat ambii, parintii la fel, iar in casa parinteasca de la tara, a ramas sora sotiei care locuieste acolo cu familia ei.
Mostenirea nu a fost dezbatuta.

Intrebarea este urmatoarea...

Cine are obligatia acum sa plateasca catre primarie, impozitul pe casa si terenul aflat in curte, daca sotia nu locuieste acolo?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

va rog o opinie calificata elena constanta elena constanta Buna seara, va rog daca se poate as dori o opinie calificata legata de urmatoarea speta : cu ceva ani in urma (aprox 10 ani) bunicii mei au decedat , lasand ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la parinti si dreptul sotiei la mostenire andrei_70 andrei_70 Am nevoie de lamuriri cu privire la modul in care se imparte mostenirea. Speta este urmatoarea: Bunica si bunicul au impreuna o casa si 5 ha de teren. Ei au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! poti sa îți faci buletin de identitate daca ești ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Buna ziua! Poti sa îți faci buletin de identitate daca ești mostenitor daca mama traieste si nu doreste sa te ia in spațiu? Exista posibilitatea aceasta? ... (vezi toată discuția)