avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Aș dori să achizitionez un autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Aș dori să achizitionez un autoturism electric, ...

Bună ziua.
Aș dori să achizitionez un autoturism electric, prin programul de reînnoire al parcului auto....etc., cu subvențiile aferente. În cazul în care îmi voi schimba domiciliul, într-o altă țară,există posibilitatea de a-mi reinmatricula autoturismul în țara respectivă? Cu precizarea ca aș dori să fac aceasta mutare înainte de trecerea anului de la prima înmatriculare din România!
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate pentru autoturism sucice sucice As dori sa aflu daca o persoana, cetatean roman si strain cu domiciliul in strainatate poate cumpara un autoturism inmatriculat ca sa-l aiba in Romania si de ... (vezi toată discuția)