avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea 333 privind paza
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea 333 privind paza

o persoana fizica autorizata care-si desfasoara activitatea intr-o camera a apartamentului in care si locuieste mai este nevoita sa-si monteze sistem de alarma? Pun aceasta intebare deoarece la un control efectuat in urma cu 2 ani mi sa spus ca nu este neaparat nevoie de un sistem de alarma deoarece se si locuieste in acel apartament adica in camera alaturata iar in acest moment punind-u-mi-se in vedere montarea unui sistem.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
coc cristian, utilizator

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Autorizatie urgent jambonica jambonica Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)