avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie

Am fost infectat cu Covid la locul de munca prin contact cu un coleg care fusese diagnosticat cu 3 zile inainte si ca urmare a ramas acasa in carantina..
Nu am constientizat ca m-am imbolnavit si eu , dar fiind tot mai obosit si fiindu-mi tot mai greu sa prestez munca fizica ptr care fusesem angajat , am demisionat din serviciu, practic int-o zi de vineri la sfarsitul programului.
Fiindu-mi din ce in ce mai rau , m-am prezentat la medicul de familie care mi-a facut testul rapid antigen Covid 19 care a iesit pozitiv..
Am fost trimis cu ambulanta la spital unde am fost evaluat si s-a confirmat infectarea cu SARS-COV-2, mi s-a dat tratament la domiciliu cu revenire peste 14 zile ptr efectuare CT intrucat radiografia a indicat existenta unor noduli la plamani.
INTREBARE
Poate medicul de familie sa imi acorde concediul medical ptr carantinare in conditiile in care eu am demisionat cu 2 zile ( in fapt nelucratoare fiind sambata si duminica ) inaintea testarii pozitive ?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat ... Pmpmpreda Pmpmpreda Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat perioada legală de izolare fiind confirmată pozitiv Covid-19. Cadrul legal as vrea sa il ... (vezi toată discuția)