Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie
Am fost infectat cu Covid la locul de munca prin contact cu un coleg care fusese diagnosticat cu 3 zile inainte si ca urmare a ramas acasa in carantina..
Nu am constientizat ca m-am imbolnavit si eu , dar fiind tot mai obosit si fiindu-mi tot mai greu sa prestez munca fizica ptr care fusesem angajat , am demisionat din serviciu, practic int-o zi de vineri la sfarsitul programului.
Fiindu-mi din ce in ce mai rau , m-am prezentat la medicul de familie care mi-a facut testul rapid antigen Covid 19 care a iesit pozitiv..
Am fost trimis cu ambulanta la spital unde am fost evaluat si s-a confirmat infectarea cu SARS-COV-2, mi s-a dat tratament la domiciliu cu revenire peste 14 zile ptr efectuare CT intrucat radiografia a indicat existenta unor noduli la plamani.
INTREBARE
Poate medicul de familie sa imi acorde concediul medical ptr carantinare in conditiile in care eu am demisionat cu 2 zile ( in fapt nelucratoare fiind sambata si duminica ) inaintea testarii pozitive ?
Va multumesc !