avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Oare urmașii celor decedați în război, pe front, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Oare urmașii celor decedați în război, pe front, nu beneficiază ...

Oare urmașii celor decedați în război, pe front, nu beneficiază de nicio indemnizație? Această categorie nu apare în lege. Oamenii morți în război nu sunt oare ei eroii noștri naționali, cărora li se închină versuri și cântece în fiecare an, de Ziua Eroilor? Această situație mi se pare strigătoare la cer!

Alte discuții în legătură

Eroi din regimentul 32 infanterie gigelas gigelas Stie cineva,unde se poate gasi lista cu numele eroilor din Regimentul 32 infanterie - Mircea cel Batran,cazuti la datorie,in al doilea razboi mondial ? ... (vezi toată discuția)
Decedat in razboi ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.As dori sa va intreb pina cind sau putut deschide procese pentru cei care au decedat on razboi,acuma este prea tirziu?Numai acum am intrat in ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)