avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din 2 și 6 luni cat se face din pedeapsă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din 2 și 6 luni cat se face din pedeapsă

Din 2 și 6 luni cat se face din pedeapsă
~ Conținut șters la cerere ~
Da exact 2 și 6 luni are și are făcut un 1 și 3 luni

Voinea Liviu a scris:

Exact 2 ani si 6 luni.
Pt liberare conditionata trebuie indeplinite conditiile,apelati la un avocat.

~ Conținut șters la cerere ~
Dar este tot pe arest preventiv a făcut apelul la pedepsă de iau dat și am înțeles la avocatul lui că pe data de 3 februarie aramne la un an și 6 luni
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca hotararea nu este definitiva, trebuie sa asteptati sa se pronunte instanta din apel pentru a afla pedeapsa finala.
Din pedeapsa ramasa definitiva se va scadea perioada de arest preventiv.

Victoria Alis a scris:

Dar este tot pe arest preventiv a făcut apelul la pedepsă de iau dat și am înțeles la avocatul lui că pe data de 3 februarie aramne la un an și 6 luni

Alte discuții în legătură

Cat executa efectiv un condamnat din pedeapsa de 4 ani cu executare ? stef56 stef56 din discutia cu un avocat a reiesit ca in romania se executa 8 luni la an si ca daca nu ai fost liberat conditionat mai devreme ( sa zicem la jumatate pentru ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de 3 ani inchisoare- cat executa? Ana15673 Ana15673 Buna seara vreau sa va întreb soțul meu este arestat si are de executat 3 ani cat din pedeapsa executa . Va multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata kyliejenner kyliejenner Buna ziua ! Am nevoie de o lamurire de la dvs. Daca cineva a fost condamnat la doi ani , a executat 5 luni in prevenitv , cat ramane din pedeapsa totala si ... (vezi toată discuția)