avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Se poate obtine formularul S1 pentru un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Se poate obtine formularul S1 pentru un coasigurat? ...

Buna ziua!
Se poate obtine formularul S1 pentru un coasigurat?
Tata este pensionar, eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luat-o pe mama sa locuiasca la mine. Este inregistrata la finante, taxe si impozite in Franta si are nevoie de formularul S1 pentru à putea obtine Carte Vitale (cardul de sanatate) sa nu mai fie nevoita sa faca N drumuri Franta-Romania pentru analize medicale si alte probleme de sanatate.... A fost sa depuna cererea pentru formularul S1 dar i-au spus ca nu i se poate elibera deoarece este coasigurata si pentru à obtine formularul, trebuie sa faca dovada ca asiguratul (tatal meu) locuieste in Franta... Nu pot sa cer de la primaria din Franta o dovada cum ça tata locuieste aici, deoarece as fi nevoit sa dépun o declaratie falsa la primarie si as savarsi o ilegalitate...
Cum poate mama sa obtina formularul in acest caz?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2022
VD1979, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu locuiesc in franta din 2015 si din 2018 am luato ... VD1979 VD1979 Buna ziua! Eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luato si pe mama cu noi. Mama este coasigurat dupa tata, care este pensionat. Am inceput sa-i fac ... (vezi toată discuția)
Formular s1 IvanovAnaMaria IvanovAnaMaria Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum poate mama mea, pensionara, din Bucuresti, asigurata la OPSNAJ, sa obtina formularul S1 in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Formular s1 si asigurare in tara ElizaBV ElizaBV Buna ziua, Am o intrebare, va rog, in legatura cu formularul european S1. Mama mea este pensionara (pensie platita de statul roman) si a venit sa ... (vezi toată discuția)