avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In cazul exmatricularii unui elev de liceu,care are 50 ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In cazul exmatricularii unui elev de liceu,care are 50 de absente ...

In cazul exmatricularii unui elev de liceu,care are 50 de absente nemotivate,are nota 5 la purtare,iar Consiliul profesoral a validat sanctiunea exmatricularii,cu drept de reinscriere anul viitor scolar,in aceeasi unitate de invatamint si a validat nota 5 la purtare,ce posibilitati de contestare a sanctiunilor au parintii ?
Cine trebuie sa solutioneze contestatia?Inspectoratul scolar judetean ,sau Ministerul Educatiei ?
Va multumesc pentru ajutor.
Cu deosebit respect,

Alte discuții în legătură

Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare alex buzau alex buzau Buna ziua.ma pueti ajuta si pe mine cu un model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare ??sincer nu stiu ce sa mai cred .in data de 28 ... (vezi toată discuția)
Exmatricularea unui elev adrian10 adrian10 un elev a fost exmatriculat din pricina absentelor Regulamentul de functionare a institutiilor de invatamant prevede ca decizia de exmatriculare se comunica ... (vezi toată discuția)