avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , As dori sa stiu unde ma adresez daca , ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , As dori sa stiu unde ma adresez daca , fiind mostenitor ...

Buna ziua ,

As dori sa stiu unde ma adresez daca , fiind mostenitor pe o suprafata de teren arabil , nu am primit nici o informatie despre stadiul in care este inregistrarea sistematizata a terenurilor in zona si nu reusesc sa iau legatura cu primaria de care apartine terenul respectiv (la apelurile telefonice nu se raspunde , emailul nu pare sa aiba efect). Am inteles ca
succesiunea se va face gratuit , dar informatiile privind proprietarii virtuali sunt date de primarie sau se obtin de la alte institutii ( banuiesc ca se refera la OCPI ) si exista un birou specializat pe langa fiecare primarie care se ocupa de toate etapele respective (cadastru , succesiune notariala , inregistrare carte funciara) si intrebarea este cum pot lua legatura cu biroul respectiv (respectiv nume persoana , email telefon , etc).
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Extravilanul unei localități vali2018 vali2018 De la ce instituție se pot cere date despre extravilanul unei localități, suprafața torală, categorii de tren(arabil, livezi.....). (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva inspectorului ocpi si a topografului autorizat (pfa) Quadruped Quadruped Buna seara, Acum 1 an am intabulat terenul pe care il detin (carte funciara etc). Acum aprox 2 saptamani m-am trezit cu inspectorul de la OCPI si persoana ... (vezi toată discuția)