avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. As avea o intrebare: - S-a efectuat eronat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. As avea o intrebare: - S-a efectuat eronat o plata, ...

Buna ziua. As avea o intrebare:
- S-a efectuat eronat o plata, in termenul legal de 15 zile, la o primarie-pt. o contraventie conf. Legii 55/2000, care trebuia normal achitata la finante. S-a facut cerere la primarie si s-au virat banii ( jumatate din minim ) la finante. Ulterior, finantele au demarat procedura de executare silita, deoarece nu s-a virat suma intreaga din P.V. de contraventie, desi amenda s-a achitat in termenul de 15 zile, la primarie. Ce este de facut ???

Alte discuții în legătură

Executare amenda contraventionala calculata gresit dan_co dan_co Buna ziua. In urma unui audit intern, executat in anul 2014 la o institutie publica, se constata nereguli privind incasarea amenzilor contraventionale, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate plăti jumătate din minimul amenzii ? Luc7 Luc7 Am primit prin poștă un p.v. de contravenție cu o amendă fixată de agent în sumă de 500 lei. Pot să achit jumătate din minimul amenzii, care este ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)