avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In legatura cu legea nr. 221/2021
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In legatura cu legea nr. 221/2021

Buna ziua! In legatura cu legea nr. 221/2021.
Am fost anuntati de angajator ca: “Actul normativ prevede ca pentru a nu afecta semnificativ activitatea angajatorului, angajații au obligația de a informa angajatorul cu privire la opțiunile de programare a zilei libere pe care urmează să o solicite în temeiul prezentului articol, în vederea asigurării în condiții optime a funcționării activității acestuia. Acest lucru înseamnă că înainte,si nu după ce persoana merge la vaccinare, ea trebuie sa informeze angajatorul despre intenția sa si de a stabili de comun acord ziua cu pricina. Aceasta va fi fi ziua libera platita de angajator , în baza adeverinței de vaccinare pe care o va depune în prima zi lucrătoare dupa vaccinare.”
Sunt curios cat de legala e aceasta interpretare a legii, eu unul nu gasesc nimic in textul legii care sa duca la asta.
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
DannyBan, utilizator

Alte discuții în legătură

Zi libera vaccinare Roger25 Roger25 Salutare, M-am vaccinat anti-COVID cu doza 3 in data de 20.01, si as dori sa stiu daca aceasta zi trebuie luata obligatoriu in ziua vaccinarii, sau poate ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca ziua libera acordata pe baza adeverintei ... Emilia Pop Emilia Pop As vrea sa stiu daca ziua libera acordata pe baza adeverintei de vaccinare se poate lua doar in ziua vaccinarii sau si ulterior, conform Legii 55/2020 art.21 ... (vezi toată discuția)