avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua. Doresc sa includ in domeniul de activitate ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua. Doresc sa includ in domeniul de activitate al societatii ...

Buna ziua.

Doresc sa includ in domeniul de activitate al societatii mele (societatea mea nu are ca domeniu de activitate tursim), si un subdomeniu secundar (cod CAEN 7990) prin care sa efectuez servicii de asistenta pentru vizitatori si furnizarea de informatii de calatorie pentru vizitatori in Delta Dunarii. NU execut activitate de ghid ci doar intentionez sa alcatuiesc grupuri pe care le facilitez cazare si le pun in legatura cu ghizi locali pentru a explora Delta Dunarii!

Pentru aceasta am o intrebare: Trebuie sa fiu autorizat cumva? Si daca da, ca ce sa fiu aturoizat? Ce trebuie sa fac pentru aceasta?

Astept un raspuns. Multumesc foarte mult

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen vs activitatea facturata daniel756 daniel756 Buna ziua, Oare ma puteti lamuri intr-o privinta: Doresc sa imi infiintez o firma pentru a aplica la un proiect cu fonduri europene si astfel sunt nevoit ... (vezi toată discuția)