avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara.in data de 29 decembrie 2021 am fost in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara.in data de 29 decembrie 2021 am fost in Romania la ...

buna seara.in data de 29 decembrie 2021 am fost in Romania la inmormantarea mamei mele completand formularele digitale toti 3 si la intoarcere in Italia sunt anuntat ca am primit 2 amenzi eu si sotia mea pt incalcarea ordonantei 129.am facut contestatie la judecatorie atasand formularele completate (urmand sa fac o alta procura pt ca prima a fost buna pt a depune petitia dar nu e buna la judecarea cauzei) si la intrebarile mele a dsp brasov de ce am fost amendat ,si sa mi se arate proba nici un raspuns.intrebarea mea este o lege care obliga dsp sa raspunda la intrebarea mea ,sa imi arate dovada vinovatiei mele? multumesc mult.


Alte discuții în legătură

unde se poate depune contestatie ... marinella1759@yahoo.com marinella1759@yahoo.com Buna seara, As dori sa intreb unde se poate depune contestatie la amenda primita conform Art.4 alin.1 din OU 129/2021,privind implementarea formularului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ... ????.Mihai ????.Mihai Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)