CALCUL CONCEDIU PRENATAL
Buna ziua, va scriu in legatura cu urmatoarea speta
-sotia urmeaza sa nasca in jurul datei de 15 iulie ,este angajata pe perioada nedeterminata la firma x si perioada determinata la firma y.Contractul pe perioada determinata la firma y se termina la data de 31 martie, ea urmeaza sa intre in concediu prental in juurul datei de 15 mai.Intrebarea este cine ii plateste concediul prenatal de la firma y avand in vedere ca , contractul s-a terminat?Poate sa depuna veniturile de la firma y pentru prenatal la angajatorul x si acesta sa plateasca prenatalul urmand sa isi recupereze banii de la Casa de Asigurari?Sau Casa de Asigurari de Sanatate ii va plati prenatalul pentru angajatorul y?va multumesc!
Buna ziua, am vorbit la Casa de Asigurari, raspunsul a fost ca nu se poate acest lucru, gravida trebuie sa nu aiba niciun contract activ, pentru a putea fi preluata in plata de CAS pt prenatal. Am expus varianta incheierii contractului X, insa CAS ul nu poate plati daca contractul X a fost incheiat prin demsie, se poate plati doar daca se inchide prin motive neimputabile gravidei.
Poate dvs cunoasteti mai bine legea. Puteti sa imi faceceti referire la articolul legii?
OUG 158/2005
art. 32
(1) În cazul în care, potrivit legii, angajatorul își suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia încetează prin divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege, drepturile prevăzute la art. 2 alin. (1), care s-au născut anterior ivirii acestor situații, se achită din bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate unde medicul de familie al asiguratului are încheiată convenție.
(2) Prevederile alin. (1) se aplică și în situația în care a expirat termenul pentru care a fost încheiat contractul individual de muncă, contractul de administrare ori de management, a expirat termenul pentru care a fost exercitată funcția publică ori a expirat mandatul în baza căruia a desfășurat activitate în funcții elective sau în funcții numite în cadrul autorității executive, legislative ori judecătorești.
...
Nu se specifica in lege ca nu trebuie sa aiba c.i.m. activ la alt angajator.
Buna seara,am fost din nou la CAS , in baza articolului la care ati facut referire respectiv art 32 din OUG 158/2005 , am primit acelasi raspuns , in momentul in care gravida ramane cu un contract de munca activ , CAS nu poate prelua in plata concediul prenatal pentru contractul incheiat , sub motivul ca nu si-a pierdut calitatea de asigurat., cei de la CAS au facut referire la articolul 23, alineatul 2 , OUG 158/2005...Ne bulverseaza total...
Contract munca
Simonamihai30
Sunt gravida si am 27 de saptamani de sarcina. Sunt in concediu medical. Am prelungit concediul deoarece aveam 90 de zile si am fost la comisie si voi mai avea ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal
barosan85
Buna ziua. Vreau sa stiu si eu ce se intampla daca cineva are contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 01.08.2017 si in aceeasi data intra in ... (vezi toată discuția)