avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Aș dori sa știu detalii despre ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Aș dori sa știu detalii despre Ordonanța de urgență ...

Bună ziua. Aș dori sa știu detalii despre Ordonanța de urgență PLX 199 din februarie 2022, referitor la pensiile militare de serviciu. Dacă este aprobată și se aplica începând cu 1 martie așa cum este prevazut în Ordonanță. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, venit net in perioada; indemnizație de creștere ... ..sorin, ..sorin, Bună ziua, venit net in perioada; indemnizație de creștere copil, pe alt contract, as dori un răspuns, cum in Decembrie 2022 sa aprobat o lege prin care se ... (vezi toată discuția)
Lege neimplementata, bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau ... Claudia K Claudia K Bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau va implementa anul acesta, majorarea indemnizației cu 50% în cazul sarcinilor suprapuse? Eu ... (vezi toată discuția)
Angajare la primarie laluca laluca In ce conditii se mai pot face angajari la o primarie? Daca o primarie nu are contabil paote angaja? Multumesc mult. (vezi toată discuția)