avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit mijloace de transport neconcordante 2021 vs ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit mijloace de transport neconcordante 2021 vs 2022

Buna ziua,

Unde as putea verifica procedura de stabilire a impozitului pe mijloace de transport (auto)? Cei de la primarie sunt incapabil de a-mi explica de ce difera suma rezultata de soft-ul lor si calculul de pe internet (nici nu vreau sa mai spun ca ei nici macar nu stiu ca se calculeaza ca rezultate a unei sume de LEI/cmc).

Singurul lucru pe care-l stiu e ca s-a marit cu 7,8% indicele de inflatia de anul trecut (adica adauga 7,8% la suma platita pe 2021).

Exista o procedura care imi poate clarifica metoda de calcul pe anul 2022 al acestui impozit auto?
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
razvanctin, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit auto Korg69 Korg69 Buna,am si eu o nelamurire,conf incadrarii si stabilirii cotei de impozit aferente unui auto de 2600cmc ar trebui sa platesc 936 lei,dar faptul ca locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale roadx roadx Taxe si Impozite locale In data de 22 Ianuarie 2022, d-l Dragos Niculescu a publicat un articol legat de taxe si impozite pe 2022 ... (vezi toată discuția)
Impozit auto Andreilp Andreilp Buna, As dori sa stiu o metoda de calcul a impozitului auto. Tot ceea ce am gasit pe internet se refera la anul 2007 si anume: - până la 1.600 cmc: 8 ... (vezi toată discuția)