avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara Sunt angajat Mai și am și PFA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara Sunt angajat Mai și am și PFA activități sportive. ...

Buna seara
Sunt angajat Mai și am și PFA activități sportive. De la serviciul resurse umane mi a fost comunicat că sunt incompatibil deoarece am calitate de poliție judiciară. Ce se întâmplă cum sa procedez. E grav daca continui și...și ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 23 Februarie 2022

Mexicanu79 a scris:

Buna seara
Sunt angajat Mai și am și PFA activități sportive. De la serviciul resurse umane mi a fost comunicat că sunt incompatibil deoarece am calitate de poliție judiciară. Ce se întâmplă cum sa procedez. E grav daca continui și...și ? Mulțumesc

O sa fii eliberat din funcție deoarece se retrage avizul și nu mai ești compatibil cu fisa postului

Fa solicitare la ani sa vezi dacă îți permite alte activități sau dacă ti permite sa faci activitatea ta sportiva in concomitent cu locul de munca le care l ai

Scapă de pfa
Legea nr. 364/2002 Art. 2. -(4) Calitatea de organ de cercetare penală al poliţiei judiciare este incompatibilă cu orice altă funcţie publică sau privată, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior.
11/02/2020 – alineatul a fost modificat prin Ordonanţă de urgenţă 20/2020
Potrivit MAI, politistii de la judiciar nu pot ocupa functii de conducere in cadrul organizatiilor neguvernamentale fara scop lucrativ (cluburi sportive, IPA).
[ link extern ] /
Bun bun...și dacă merg in continuare e sancțiune disciplinară...sau dosar penal?
Poate duce la desfacerea raportului de serviciu.
Sau să renunț la această calitate și să mi desfășor activitatea la un alt compartiment unde nu e nevoie

Cornel Vasile a scris:

Poate duce la desfacerea raportului de serviciu.

Alte discuții în legătură

Asociat sau administrațor la srl cod caen bolt si angajat m.a.i.? ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Stie cineva daca am voie să am SRL, asociat sau administrațor, cu cod CAEN Bolt si sa fiu si angajat M.A.I. la pompieri sau armata? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Funcție publica sau privata? AlexFbu AlexFbu Activitatea de YouTuber.. Este considerata funcție publica sau privata? Sau este o calitate / rol / titlu? In momentul în care obții bani din munca ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic - responsabil achizitii publice AndreeaCII AndreeaCII Buna ziua! Daca sotia este angajata la o institutie publica in functia de sef serviciu administrativ, achizitii si aprovizionare, sotul poate participa la ... (vezi toată discuția)