avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita minor - cine suporta drumul pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita minor - cine suporta drumul pentru mentinerea ...

Program de vizita minor - cine suporta drumul pentru mentinerea relatiilor?
Buna ziua, in 2017 instanta de judecata din orasul A a stabilit un program de vizita, ambii parinti locuiau in orasul A. Intre timp mama, pentru ingreuna mentinerea relatiilor personale dintre minora si tatal sau s-a mutat in orasul X care se afla la o distanta de circa 200 Km departare de orasul A. Tot aceasta a solicitat in instanta de judecata stabilirea domiciliul minoreiin noul oras si reducerea programului de vizita (motivind distanta). Prin reconventionala am solicitat stabilirea domiciliului la mine si in subsidiar stabilirea ca loc de predare si preluare orasul A (cel initial). Va rog sa ma ajutati cu jurisprudenta in acest sens! Nu e corect ca tatal sa suporte inclusiv cheltuiala pentru aceasta deplasare atata timp cat mama este cea care s-a mutat (aproximativ 500 lei pe weekend). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ordonanța președințială LLia LLia 1.S-a deschis proces de divort de unul din soți. La momentul deschiderii minorul locuia cu unul din părinti -tatal. Ulterior s-a făcut ordonanța ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)