avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este preemptor de ...

Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este preemptor de rang 3- vecin al unui teren supus vanzarii situat in extravilan in baza legii 17/2014 privind vanzarea terenurilor situate in extravilan cu modif si complet ulterioare, poate depune comunicare de acceptare a ofertei de vanzare si cum poate din pct de vedere legal sa faca achizitia?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)