avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie,am un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie,am un apartament din ...

Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie,am un apartament din 1992 la care doresc sa fac cadastru si intabulare insa am pierdut schita casei si domnii de la cadastru m au trimis la Administratia Fondului Imobiliar sa declar ca am pierdut schita si sa mi elibereze ei din arhiva o alta copie a schitei,problema este ca domnii de la AFI nu au gasit nimic in arhiva lor si domnii de la cadastru mi au spus sa ma duc la Taxe si Impozite Locale (ANAF) ca s ar putea sa fie acolo. Am intrebat domnii de la cadastru ce se intampla daca nu gasesc schita si mi au spus ca “este trist” nu inteleg ce poate sa fie atat de complicat? Chiar nu se poate face o alta schita? Cum procedez in aceasta situatie va rog,nu stiu incotro s o apuc,domnii de la cadastru spun ca la ANAF alte persoane spun ca se gaseste schita la OCPI,daca nu gasesc schita chiar nu se mai poate face nimic…? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare nmarianus nmarianus buna ziua, am o mare problema si as avea rugamintea sa ma ajutati de curand m-am apucat sa fac cadastrul casei pentru a putea face act de vanzare ... (vezi toată discuția)