avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN pentru creația de conținut în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN pentru creația de conținut în colaborări cu branduri

Ce coduri CAEN sunt necesare pentru creația de conținut în colaborările online cu branduri?

Concret, este vorba de crearea de materiale foto și video cu și despre produsele brandurilor, uneori doar pentru postarea pe conturile mele de social media, iar alteori pentru postarea pe conturile brandurilor sau pentru a fi folosite ulterior de către ei (cu drepturi de autor).

Pot face acest lucru doar cu codul 7311 (Activități ale agențiilor de publicitate - care include crearea şi plasarea reclamelor în ziare, periodice, la radio şi televiziune, pe Internet şi alte mijloace media)? Sau este nevoie și de cele de mai jos?

- Cod CAEN 7420 (Activități fotografice)
- Cod CAEN 5911 (Activități de productie cinematografica, video si de programe de televiziune)

Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa am o colaborare platita pe instagram. bir09 bir09 Buna ziua, Urmeaza sa am o colaborare platita pe Instagram. Eu voi creea 5 postari (feed + story) si apoi le voi posta pe contul meu de Instagram. As ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac o activitate online prin afiliere. Every Every Doresc sa fac o activitate online prin afiliere, sa promovez diferite aplicații, sa înscriu referali în aplicați prin intermediul unui site. CE cod CAEN ... (vezi toată discuția)
caen 479 si 7311 laora10 laora10 Activitatea de vanzare/distributie produse serigrafiate sau brodate (textile) este acoperita de 7311? Poate intra in \\"distribuirea sau livrarea materialelor ... (vezi toată discuția)