avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pot beneficia de scutirea de impozitul datorat catre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pot beneficia de scutirea de impozitul datorat catre stat, ca recenzor?

Buna ziua. As dori sa aflu daca pot beneficia de scutirea de impozitul datorat catre stat in situatia in care am incheiat un contract in calitate de recenzor pentru activitatea de recenzare a populatiei si locuintelor in cadrul Rpl 2022. Precizez ca detin un certificat de încadrare grad de handicap grav cu insotitor . De asemenea rog sa-mi indicati temeiul legal(Codul Fiscal art. Capitol) care se poate aplica in acest caz precum și documentele necesare in baza carora pot solicita aceasta facilitate fiscala si unde trebuie sa se depuna. De asemenea as dori sa stiu care este suma maxima pana la care se poate acorda aceasta facilitate/scutire fiscala. Precizez ca aceasta activitate se desfasoara in afara orelor de program, inclusiv sambata si duminica. Personal consider ca aceasta activitate s-ar putea incadra in categoria salariilor si asimilate acestora sau categoria alte activități independente.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intrebare - scutiri de taxe si impozite pentru persoane cu handicap ContSters318104 ContSters318104 In perioada august 2013-martie 2014 am avut un venit din unele servicii prestate prin intermediul internetului in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Asociere persoana cu handicap florinovici florinovici O persoana cu handicap accentuat scutita de taxe se poate asocia cu un agent economic proprietar de teren si cladire si desfasoara activitate economica, astfel ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)