avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa dobandita cu legea 122, are curte comuna, la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa dobandita cu legea 122, are curte comuna, la cumparare s-a ...

Casa dobandita cu legea 122, are curte comuna, la cumparare s-a specificat in contract un procent din partile comune, inclusiv din curtea comuna, conform cotei din partile construite. Vecinii au construit f mult, ulterior si asa au facut actele, incat din partile comune sa aibe in continuare procent conform suprafetei, inclusiv constructiilor noi construite. Este legal acest lucru?

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren bloc dupa cumparare apartament de la dezvoltator? Cristianc1 Cristianc1 Am cumparat un apartament de la un dezvoltator imobiliar. Acum, dezvoltatorul spune ca pentru a bransa gazele si alte utilitati are nevoie de o procura (mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare intre soti andriana11 andriana11 Buna ziua, As dori sa stiu daca sotii isi pot vinde unul altuia proprietatile pe care le-au dobandit in timpul casatoriei si daca da ce anume ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003- recuperare tva cercetas cercetas Buna ziua, In baza legii 15/2003 am primit un teren in suprafata de 300mp de la Primarie. Am construit casa care are aprox 114mp utili. Care sunt ... (vezi toată discuția)