avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde vor fi platite taxele aferente mostenirii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde vor fi platite taxele aferente mostenirii?

Buna ziua. Ma poate ajuta va rog cineva cu o informatie sau indrumare in situatia urmatoare? Am primit o suma in bani mostenire din Elvetia in urma decesului unei persoane italiene cu ultima resedinta in cantonul Ticino. Nelamurirea pe care o am e unde vor fi platite taxele aferente mostenirii? Este vreun acord intre state privind evitarea dublei impuneri care sa imi permita sa platesc taxa de succesiune doar in Romania? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozitarea vanzarii unui apartament in romania pentru cetatean cu resedinta fiscala in elvetia mihaime mihaime Buna ziua, Sunt cetatean roman care locuieste in strainatate si am domiciliul fiscal recunoscut si de ANAF in Elvetia. Tocmai urmeaza sa mostenesc un ... (vezi toată discuția)
Certificat de rezidenta fiscala ContSters56278 ContSters56278 In cazul unei PFA italiene care desfasoara activitati in Ro persoana prezinta in loc de certificat de rezidenta fiscala,o cerere catre Agentia ... (vezi toată discuția)
Evitarea dublei impuneri cliviu cliviu Buna Ziua Referitor la Ord 1099/2016 privind rezidenta fiscala am o nelamurire. Eu lucrez cu contract de munca in Ghana unde am viza de sedere si viza de ... (vezi toată discuția)