avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Vreau sa cumpăr o garsoniera cumparata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Vreau sa cumpăr o garsoniera cumparata de la Icral ...

Buna ziua! Vreau sa cumpăr o garsoniera cumparata de la Icral cu legea 112 în anul 1996. Moștenitorul acestei garsoniere a donat-o actualului proprietar în anul 2008. La momentul donației moștenitorul avea un copil, mentionat si in actul de donatie. Exista probleme juridice ce pot aparea la cumpărare?

Alte discuții în legătură

Mi se mai aplica legea 10 noua? stoica daniela stoica daniela Am cumparat in 1994 un imobil in Calea Floreasca pe baza legii 112.Imobilul a fost in momentul cumpararii in proprietatea ICRAL Herastrau la care eu eram ... (vezi toată discuția)
Ajutor! George_Vlad George_Vlad Buna ziua, Am si eu o problema de lamurit. Ma rog, nu este personala ci a unei rude. Aceasta persoana "a mostenit "de la parintii ei o camaruta de locuit ( ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate pe legea 112 afectat de nulitate? noade noade Buna ziua, In vara acestui an am semnat un anteontract de vanzare cumparare pentru apartamentul in care stau in acest moment cu chirie si pe care actualul ... (vezi toată discuția)