avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa ma ajutati - informatie completare a Anexei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa ma ajutati - informatie completare a Anexei 10 la norme - Cerere catre Casa de Asigurari Sanatate

Va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu completarea corecta a cererii catre Casa de Asigurari de Sanatate, formulata de angajator pentru recuperarea sumelor platite asiguratului salariat din bugetul FNUAS. Daca salariatul a avut initial codul 07 pentru carantina si ulterior 51 pentru covid, la care rubrica il incadrez la J1 sau la J2 pentru codul de boala 07? Stiu ca pentru codul de boala 51 este J1 si apoi J1.1? Dar pentru codul de boala 07 este posibil sa fie J2 si apoi J2.2? Nu stiu sa completez deoarece angajatul nu s-a imbolnavit ca urmare a unor accidente de munca sau boli profesionale, astfel ca e mai posibil sa fie tot J1 care are legatura cu bolile in afara muncii. Va rog sa ma luminati :) Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
anna_cta, utilizator

Alte discuții în legătură

Cm varicela IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI BUNA ZIUA! In luna februarie a avut varicela si a stat acasa 2 saptamani. la intoarcerea la serviciu am predat cm la salarizare iar ieri a priit urmatorul ... (vezi toată discuția)
concediu medical vali cracana vali cracana Cu cat la suta se plateste certificatul medical cu codul 321 si 325 (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala dia208 dia208 Pentru a fi pensionat pe caz de boala trebuie sa ai calitatea de angajat? Mai precis, daca dupa 20 ani de munca, urmati de ani in care nu am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)