avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Detin un teren intravilan de 1.000 mp cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria ...

Buna ziua. Detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria de folosinta : padure . Doresc pe acest teren sa construiesc o cabana cu amprenta la sol de 100 mp . Ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine un aviz favorabil de la Ocolul silvic care dau aviz nefavorabil in acest moment . Am citit in lege ca se poate scoate din fondul forestier 5% ( 50 mp in cazul meu ) si se poate construit maxim 200 mp . M-ar interesa cum pot sa scot restul de 50 mp pana la suprafata dorita de 100 mp. Mentionez ca langa terenul meu sunt contruite alte 2 cabane ( una in urma cu aprox. 12 ani si una mai recent - aprox 2-3 ani ) in care una dintre ele are mentionat in CF , categoria de folosinta : fanat cu vegetatie forestiera si din cei 700 mp are 130 mp si faneata restul iar celalalt are categoria de folosinta faneata cu vegetatie forestiera si la fel este construita o cabana . Ambele terenuri pe care sunt construite cele 2 cabane sunt in padure si au o padure cu aceeasi varsta a padurii de pe terenul meu fiind terenurile alaturate . M-ar ajuta un raspuns . Multumesc

Alte discuții în legătură

Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)
Contructie in padure (extravilan)? george.79 george.79 Buna ziua, Am o nelamurire... As dori sa construiesc o cabana mica de vacanta, din lemn, fara fundatie permanenta (pe piloni din lemn) in padure ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)