avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Sunt născută în 1960. 29.09 și am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Sunt născută în 1960. 29.09 și am vechime pe ...

Bună ziua. Sunt născută în 1960. 29.09 și am vechime pe cartea de munca 34 ani. Pot ieși in pensie în iulie 2022. Vreau să ies la pensie ,dar să mă reangajez la aceeași firmă imediat după ce primesc decizia. Întrebarea mea e dacă se poate,sau trebuie să treacă o anumită perioadă de timp ptr reangajare?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt născută în septembrie 1960 și am trecut ... metisben@yahoo.com metisben@yahoo.com Bună ziua, Sunt născută în septembrie 1960 și am trecut pe cartea de muncă 33 de ani și 7 luni . Întrebare: când pot să ies in pensie la limită de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt născută în 1960 , septembrie 29, și am peste ... metisben@yahoo.com metisben@yahoo.com Buna ziua. Sunt născută în 1960 , septembrie 29, și am peste 33 de ani pe cartea de muncă. Întrebarea mea este: pot ieși in pensie limită de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala panadaniela panadaniela Sunt nascuta in 1960 ,am 34 ani vechime,din care 13ani grupa a doua.Am 3 copii,Cand pot iesi la pensie ? Va multumesc anticipat. ... (vezi toată discuția)