avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Doresc sa va intreb daca am voie sa detin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Doresc sa va intreb daca am voie sa detin arma neletala ...

Buna ziua! Doresc sa va intreb daca am voie sa detin arma neletala cu bile de cauciuc in conditiile :
-am fost condamnat pentru trafic de droguri(fapta facuta cu intentie)pe timpul minoratului(17ani) cu 6 luni masura neprivativa de libertate cu semnat.Condamnarea a fost data ulterior in data de 06.2019.
Legea armelor si munitii spune :
a) nu au fost condamnate, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la pedeapsa detențiunii pe viață sau pedeapsa închisorii mai mare de un an;
b) nu sunt inculpate în cauze penale pentru fapte săvârșite cu intenție;
c) sunt apte din punct de vedere psihologic și medical;
d) nu prezintă pericol pentru ordinea publică, securitate națională, viața și integritatea corporală a persoanelor, conform datelor și informațiilor existente la organele competente;

Tin sa mentionez ca cererea a fost inaintata si au facut a doua oara verificari, au venit la domiciliu sa ceara declaratii vecinilor, iar autorizatia a fost ceruta la resedinta, in alta locatie.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat!

Alte discuții în legătură

Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)
Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Conditii pentru obtinerea permisului de port-arma mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie care este legea referitoare la portul de arma. Care sunt conditiile necesare pentru a putea intra in posesia ... (vezi toată discuția)