avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot adauga un cod caen la pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot adauga un cod caen la pfa?

Buna ziua!
Am in pfa cu cod caen principal 6201.As dori sa stiu,daca la jocuri secondary pot adauga 9529-reparatii croitorie.

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 24 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru atelier retusuri ina 64 ina 64 Buna ziua , daca vreau sa deschid un atelier de retusuri, modificari imbracaminte ce cod CAEN trebuie , cumva 9529 - repararea articolelor de uz personal si ... (vezi toată discuția)
Completare activitate pfa sutarug2 sutarug2 Buna seara, Sunt PFA cu activitatea principala, cod 4619 ( Intermedieri in comertul cu produse diverse ) si cu activitati secundare cod : 4789, 4690 si ... (vezi toată discuția)
Ma incadrez la norma de venit sau la sistem real? RemusR09 RemusR09 Buna ziua! Am un PFA pe cod CAEN principal 6202 (consultanta IT), cod eligibil pentru norma de venit. In noiembrie 2019 am adaugat inca cateva coduri ... (vezi toată discuția)