avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functionar public

Buna seara!
Am participat la un concurs pentru un post de functionar public, iar la interviul de angajare am avut 3 intrebari din bibliografie, una sa spun de ce m-am inscris la concurs si ultima " cum as reactiona eu la o situatie descrisa de ei" ... la baremul de corectare m-au depunctat foarte mult la " abilitatile impuse de functia publica" .... dar nu reusesc sa imi dau seama care dintre intrebari era pentru acest aspect.
Ma puteti lamuri va rog frumos?
Intreb acest aspect pentru ca la afisarea rezultatelor am avut surpriza sa primesc o nota foarte proasta, iar ce m-a dus cel mai mult in jos a fost aceasta punctare.
Multumesc!

Proba scrisa : eu am luat 73 pct si contracanditatul meu 52.8 puncte
Proba de interviu: eu am luat 60 punct si contracandidatul meu 85 puncte
Diferenta dupa cum se poate vedea este foarte mica : eu 133 pct si el 137.8 pct
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
fr3ya2o, utilizator

Alte discuții în legătură

Concurs functionari publici-interviu AnaMariaaN AnaMariaaN Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la proba interviului din cadrul concursului pt ocuparea unei functii publice. Se pun intrebari si din bibliografie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)